onsdag, april 12, 2006

Idioter finns det gott om


Aftonbladet (ja, jag läser faktiskt smörjan på Internet) rapporterar i dag att Färjestad kommer att polisanmälas för mobbning.

Ni missade väl inte när Färjestads Per Ledin inför SVT:s TV-kameror kallade Frölundas Tommy Salo för ”tjockis”, eftersom han tyckte att ”råttet var mågat”?

Nåväl, detta fick en grupp juridikstudenter (en grupp idioter hade nog passat bättre) att se rött och polisanmäla Färjestad. Till Aftonbladet säger en talesman för idioterna:
- Löfbergs Lila Arena är en arbetsplats och klubben är ansvarig för att det inte pågår någon mobbning på arbetsplatsen. Nu kommer vi att polisanmäla Färjestads BK för brott mot arbetsmiljölagen eftersom mobbning på en arbetsplats klassas som ett arbetsmiljöbrott.

De skall lämna in polisanmälan i dag, men har ingen förhoppning om att Färjestad skall fällas:
- Nej, som vanligt i det här landet kommer nog åklagaren att lägga ned ärendet, säger Löfkvist lite bittert.

No shit, Sherlock. Till och med i stämningarnas hemland USA skulle de hånskratta åt dylika idioter.

●●●

För att fortsätta på idiottemat så rapporterar samma tidning också att Frölundas reservmålvakt Mikael Sandberg "knäckte" Färjestads målvakt Daniel Henriksson.

Sandberg skall tydligen ha kartlagt Henriksson och meddelat sina lagkamrater att skjuta högt, vilket gav utdelning. Året är 2006 och det skall tydligen till ett "geni" för att få hockeyspelare att förstå att man enklast gör mål genom att skjuta högt?

Etiketter: ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Klockrent med någon som säger något annat än det där förbannade skitsnacket som Henke Larsson och Daniel Alfredsson proppar i oss. Är så trött på det så jag kan spy när som helst. Det är ju vilja att vinna allt handlar om. Först Jonathan Hedström och nu Ledin - det finns hopp för svensk idrott.

12 april, 2006 11:56  

Skicka en kommentar

<< Home