torsdag, april 20, 2006

Vinst igen!


Av tradition så har vi sedan många år tillbaka deltagit i en Dream Team-liknande tävling, men istället då gällande NHL. Jag har vunnit var och vartannat år och årets säsong är inget undantag. Visserligen stod Henke för en god kamp, men i slutändan var segern klar.

Jag vill också ge en eloge till Nibe och Josse som hamnade sist. Josse är dock ursäktad för han lade ned att spela. Sjutton gånger... Även Pelle förtjänar ett omnämnande, trots att han bytte halva laget till varje omgång så blev han inte bättre än femma. Starkt!

Väl mött igen nästa år, grabbar!

Etiketter:

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Fick aldrig nån balans i laget, som direkt orsak av att jag inte alls la ner nån tid på att fixa vettiga draftval. Men var rätt roligt att leda serien 1/3 av tiden. Synd att ankan skulle ha sånt jävla flyt i sista omgången bara. Men grattis till segern!

Kan säga att Yahoo var bra mkt roligare, tycker vi kör på det nästa år, från start. Nu vet man ju hur det stuket funkar. Också slipper man bli less på att alla har samma lag. Svedin lär väl inte vilja släppa SW i första hand, men hoppas alla andra som inte är besatt av price movers och kåpningar kan haka på på yahoo (även Pill?)...

20 april, 2006 02:39  
Blogger Dyll said...

Sköna ursäkter...

Ja, Yahoo kör vi alla på nästa år!

22 april, 2006 00:17  
Anonymous Anonym said...

Jag var inte ens med i Smallworld, ändå blir man anklagad för att ha hamnat sist...

22 april, 2006 01:23  

Skicka en kommentar

<< Home